Loading...

Këto gabime tona shkatërrojnë veshkat

Ato filtrojnë toksinat dhe janë thelbësore për shëndetin e plotë të njeriut.Këto gabime tona shkatërrojnë veshkat.

Veshkat janë ndër organet më të rëndësishme të trupit, por disa nga zakonet e përditshme që na duken krejtësisht banale, mund të dëmtojnë shëndetin tonë.

Ato filtrojnë toksinat dhe janë thelbësore për shëndetin e plotë të njeriut.

Këto janë gabimet që bëjmë, e të cilat njëkohësisht dëmtojnë veshkat tona.

1 Nuk e zbrazni fshikëzën në kohë
2 Nuk pini ujë të mjaftueshëm
3 Hani shumë kripë
4 Hani shumë proteina
5 Pini alkool dhe cigare
6 Shumë kafeinë
7 Gjumi i pamjaftueshëm

Loading...

Të ngjajshme...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *