Author: linda

0

Horoskopi ditor, e martë 23 korrik 2019

DashiDite mjaft pozitive kjo e sotmja për te dashuruarit. Ne këtë dite feste do ndiheni me mire se kurrë me pare dhe do përjetoni ndjesi te veçanta. Nuk do mungojnë as premtimet ndaj njeri-tjetrit....

0

Temperatura e lartë tek fëmijët disa këshilla

Temperatura e lartë është simptomë e shpeshtë në fëmijëri, e cila te prindër pa edukatë mjekësore dhe pa eksperiencë të mjaftueshme shpesh shkakton stres dhe reaksion paniku. Prandaj, lexojeni me kujdes këtë tekst! Cila...

0

Ja dy receta natyrale që i heqin lythat

Nuk është se doktorët nuk bëjnë asgjë kundër lythave, pasi që ka mijëra produkte farmaceutike që ndihmojnë kundër tyre, mirëpo ka shumë pak produkte natyrale dhe receta me të cilat mund të hiqen ato....