Loading...

Porosia që Shkurte Fejza ia jep resë së saj

Është bërë një lloj trendi që rejat e këngëtareve apo këngëtarëve tanë të synojnë qendrën e vëmendjes. Dhe, këtu nuk bënë përjashtim thuajse asnjëra, pasi të gjitha duan që të duken e të bien në sy,

Reja e Sabri Fejzullahut, e Nysret Muçiqit, ajo e Shyhrete Behlulit, apo e Remzie Osmanit. Që të gjitha tashmë të njohura dhe kjo kryesisht nga numri i madh i postimeve në rrjete sociale.

Në Kosovë, me gjithë mend që një pjesë e madhe e njerëzve dëshirojnë si me patjetër për të qenë publik, të njohur dhe në sytë e një mase të gjerë. E, kur e ke në familje dikë të famshëm, mundësia për tu bërë edhe vetë, është ndjeshëm më e madhe,


Ndërkohë që pjesa më e madhe e nuseve të estradës janë thuajse përditë në media, kështu nuk ndodh edhe me renë e këngëtares Shkurte Fejza, e cila është shumë më diskrete dhe hapësirat e saj në rrjete sociale i ka private.

Porosia e Shkurtes për të mos u bërë si të gjitha, apo zgjedhje personale e bukuroshes nga Gjakova?

Loading...

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *