Loading...

Artisti i njohur zbulon se do të kryejë transplant të veshkave

Stevie Wonder ka folur për operacionin e tij të ardhshëm.

Ikona e muzikës zbuloi se ai do të bëjë një transplantim të veshkave këtë vjeshtë.

“Pra unë do të kem një transplantim të veshkave këtë vjeshtë”, i tha Steve audiencës në Londër.

“Jam mirë, jam mirë. Unë kam një donator dhe kjo është e mira”.

Stevie vazhdoi të konfirmojë se ai do përfundojë tri shfaqje të tjera para se të marrë pushim për procedurën.

Loading...

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *