Loading...

Publikohet “Paranoja” nga Bigem dhe Teuta Selimi

Është publikuar kënga “Paranoja” nga Bigem dhe Teuta Selimi.

Projekti I shoqëruar me videoklip veror, është realizuar nga BlackFishEntertainment.

Muzikën e ka realizuar ArtiRec dhe Cekic Beatz ndërkaq tekstin e shkroi reperi bashkë me ImperiAlb.

Loading...

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *