Loading...

Labi then premtimin që bëri kohë më parë

Pas projektit “Faleminderit për ditët e mira”, Labinot Tahiri ka publikuar edhe një këngë të re.

Këngëtari/Deputeti lëshoi projektin me titull “Boomerang” dje në youtube, të shoqëruar me videoklip, para se ta nxjerrë në treg albumin e paralajmëruar kohë më parë.

Por, Labi me sa duket theu një premtim dhe këtë e vërejtëm në klipin e ri.

Ai shfaqet me mjekër të shkurtuar.

Nëse nuk e dini, Labi pati thënë se nuk do ta shkurtonte mjekrën deri sa të liberalizohen vizat.

Loading...

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *