Loading...

Blerina Berisha gjendet në koma në një spital në Turqi, i duhen 60 mijë euro për t’u shëruar

Asaj i duhen 60 mijë euro ndërsa është diagnostikuar me një sëmundje shumë të rëndë dhe është në gjendje kome.

Blinera aktualisht është e shtrirë në një spital në Turqi, kurse familjarët kërkojnë ndihmë nga njerëzit e vullnetit të mirë që t’ju dalin në ndihmë me mjete financiare për shërimin e saj.

Ndihmën tuaj mund t’a bëni përmes gjiro llogarisë së Elvira Berisha (XK051401000013271622 në Banka Ekonomike.

Për më shumë informata shtesë, kontaktoni në këta numra të familjes Berisha:

045-652-898.

045-645-727

Pak nga ju, do të thotë shumë për të.

Loading...

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *