Loading...

Matini mes dy palë gjyshërve

I vogël, por i famshëm. Epo, nuk kishte se si të ndodhte ndryshe.

Matini, nipi i këngëtares së njohur Shyhrete Behluli, u be mjaftë i njohur që në lindje dhe jo rastësisht, shkruan.

Matin Salihu ka lindur në një familje të njohurish, duke filluar nga gjyshja, hallat e prindërit, që gjithashtu janë mjaftë të përfolur.

Matini i vogël para disa ditësh i ka mbushur një vjeç dhe ai ka pozuar pranë dy palë gjyshërve, prindërve të së ëmës dhe babait.

Loading...

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *