Loading...

Azra dhe Xhenku të dashur edhe në realitet

Seriali ‘Mos ma lësho dorën’ po bëhet gjithnjë e më i popullarizuar si në Turqi ashtu edhe jashtë saj.

Ai po transmetohet edhe për publikun shqiptar ku po bëhet tejet i pëlqyer.

Sigurisht që janë rolet e Azrës dhe Xhenkut ato më të rëndësishmet dhe më të pëlqyerat.

E duket se ata të dy gëzojnë raporte shumë të mira edhe pas serialit dhe mediet turke flasin për një raport më shumë se vetëm miq.

Këtë e dëshmojnë edhe imazhet ku ata shihen të përqafuar pasi janë takuar.

Loading...

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *