Loading...

Reja e Afrimit, tamam si një nuse tradicionale

Tashmë jemi mësuar që jo vetëm anëtarët e këngëtarëve tanë por edhe rejat e tyre të mediatizohen dhe të bëhen pjesë e secilës shtëpi.

Së pari ishte reja e Shyhretes, Meritës, Remzies të cilat bërën bujë të madhe dhe me të parë u pranuan tek një audiencë e gjerë, shkruan Kosovarja.

Sikur edhe dihej, tani i erdhi radha rejës së Afrim Muqiqit, e cila hiç më larg se këtë javë i ka dhënë fund beqarisë me djalin e tij.

Edhe artisti në fjalë, ia bëri të gjithë hyzmetin dasmës së tyre, dhe u përkujdes deri në detajin e fundit që mos t’i mungojë asgjë çiftit.

Dhe, doli ashtu siç pritej, ku përkundër të gjithave, ishte reja e tij Albertina, që morri gjithë vëmendjen me të gjitha traditat që respektoi dhe shkëlqeu në mbrëmjen e saj.

Loading...

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *