Loading...

Pse u largua Kemali nga seriali Më Fal ?

Për të gjithë ata që nuk e kanë parë
Kemali largohet nga filmi Më Fal pasi që ai vdes pas përpjekjes që të del i pafajshem për arsye se akuzohej për vdekjen e INXHIT ( ASLI ) dhe të një personi tjetër ai deshiron që ta kap Demirin ( një doktor që e shëron Baharin ) i cili është vrasesi i vërtet mirë po Kemali nuk ia arrin qëllimit – Ai vdes ndërsa në momentet e fundit ai në dorë e mban një qafore me foton e Jusufit dhe Baharit.

Loading...

Artikuj të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *