Pasqyra Ditore Blog

0

Kaq bukur flet shqip djali i Almedes

Almeda Abazi është e martuar me aktorin turk Tolgahan. Mirëpo gjuhën e saj shqipe po u mëson fëmijëve të saj qysh të vogël. Djali i saj shihet me gotë në dorë duke thënë gëzuar....

0

Çka po e këshillojnë nëna dhe Ledri, Xherin?

Ledri Vula është një prej artistëve i cili kujdeset shumë për secilin familjar të tij. Ai gëzon dashuri dhe ngrohtësi dhe nga gjyshja e tij, me të cilën kalon edhe kohën e lirë. Dashurinë...