Aristela ja mbledh Princit/ Po vazhdove kështu s’kam për të të përfillur më

Takimi mes Aristelës dhe Princit ka nisur me debate të ashpra pas përpl asjes që patën në studio sepse Blerimi e cilësonte “ma shtrues” dhe ai qeshte.

Princi i kërkoi falje gjatë takimit, por Aristela ka ende dyshimet e saj për Princin. Aristela: Nëse vazhdon me këtë sjellje, nuk dua të dal më as me ty, as me Blerimin.

Princi: Ti mos më thuaj mua mashtrues se e di mirë sa e vërtetë është kjo gjëja. Apo gabohem?

Aristela: Kam dyshime nga ajo situata. Princi: Nga një e qeshur të lindin dyshime.

Aristela: Ai të thotë 20 herë mas htrues, ti qesh. Princi: Nuk kam dashur ta kthej në debat. Nuk dua, nuk jam person që zihem. Aristela: Ai e di që ti m ashtron dhe ti qesh.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *