Aristela telendis Princin/ Po u lidhëm bashkë s’do jem unë burri

Në takimin me Princin, Aristela i kujtoi debatin në studio duke i thënë se nuk do të jetë burri në një marrëdhënie.

Kjo vijoi të diskutohej dhe në studio, për të cilin Princi iu përgjigj: “Nuk tregohet viti në një ditë. Dhe nuk besoj se i referohet burrërisë në përgjithësi.”

Ndërsa Aristela iu përgjigj se i duket vetja dominante pasi Princi nuk po reagon për asnjë debat, por ai u justifikua duke i thënë se dëshironte që të mos kishte diskutime ku duhet të peshojë shokun dhe vajzën që pëlqen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *