Blerimi e tepron keq fare/ I thotë Aristelës jazëk të qoftë: Unë s’të lë më as të flasësh

Blerimi ka debatuar as hpër me Aristelën pas takimit të saj me Princin dhe s herrit që ndodhi para disa ditësh në emision.

Blerimi e ka ak uzuar Aristelën se është m ashtruese dhe ka zbuluar bisedën me të në prapaskenë kur e ka pyetur nëse mund të dalë cift me Princin. Më pas, Blerimi i ka thënë se duhet t’i vijë turp që ka nxitur Princin kundër tij dhe po mundohet të ngatërrojë dy djem të rritur.

Blerimi: Si nuk të vjen t*rp që na ke ofenduar dhe e nxit ndaj meje. Aristela: T rp është të bësh t urp. Mos përdor fjalë që të go dasësh në publik.

Blerimi: Më dëgjo se nuk e kam ndërmend të ta lë tënden. Nuk të lë të flasësh.

Aristela: Mua mos më thuaj të më vijë tu rp. Blerimi: Dëgjo o zysh, thotë pse nuk po më kërkon falje dhe pastaj nuk të vjen tu rp se na ke ofenduar. Deri tani kam pasur dyshimet tek shoku im, po ti je ajo që nuk je e vërteta dhe të kam pyetur në backstage, a ka mundësi të dalësh çift me Princin dhe the, jo s’ka shanc.

Aristela: Ti ke prishur takimet e mia dhe i thua djalit që po del me mua “mas htrues”. Ti je mash trues dhe e ke marrë tre herë në telefon kur ka dalë me mua.

Princi: Ka qenë punë reklamash. Blerimi: Edhe ky më ka marrë kur kam pasur takim me Sindin dhe nuk i jam përgjigjur. Ti po thua që unë e dirigjoj në takim me ty, pse kalama jam unë. Mos u mundo të na ngatërrosh se nuk jemi të vegjël. Të të vijë t urp që of endon cunat 2 metra. Të ka dalë fytyra e ëng
jëllit që fshihet pas një d jalli. Ty të ka dalë se na ke mas htruar të gjithëve dhe më vjen që kam dys huar tek ky.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *