Doli lajmi që Murati kishte lënë me barrë vajzën e botës/ Olës nuk i del e keqja: Nuk më ke sqaruar ballë për ballë!

Ola duket se nuk ka larguar ende in atet me Muratin, i cili nuk i ka treguar për ortakërinë me një vajzë.

Në takimin e tyre të fundit, Ola i theksoi se nuk e ka sqaruar asnjëherë ballë për ballë për këtë temë, ndërsa Murati tha se do ta cojë në sallon që ta prezantojë.

Ola: Nuk më ke sqaruar ballë për ballë.

Murat: Ti i ke f ajet, nuk më pyete.

Ola: Të kam pyetur me kë je tjetër. Është ortak, është gjysma tjetër që do jesh gjithë kohës në kontakt dhe unë nuk dija asgjë.

Murat: Ti e ke parë dhe i ke thënë produksionit, pse nuk më the mua?

Ola: Se kisha i nat. Ti nuk më the që ke hapur sallon.

Murat: Po nuk kam bërë festë.

Ola: Nuk vij për festë unë, vij për ty.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *