Iku Atdheu Antonela hedh valle me Blerimin/ Nuk përmbahen fare: Flasin për fantazi s*ksuale: I ke akoma ato….

Teksa janë ashpë rsuar tonet në studio, Antonela ka zbuluar bisedën në prapaskenë me Blerimin, të cilën ai e m ohoi duke thënë se po ndryshohen fjalët.

Riniani dhe Blerimi largohen nga Antonela: Ajo pëlqeu një tjetër, për çfarë ta duam ne

Blerimi i është kthyer Antonelës duke i kujtuar Atdheun dhe fjalët që kishte për të, për të cilin thoshte se kishte fantazi s*ksuale.

Antonela: Në prapaskenë the se Princit nuk i intereson për Aristelën.

Blerimi: Ti e thua të kundërtën. Kam thënë Aristelës nuk i intereson për Princin. Ty të njeh publiku dhe ja ku e ke përfundimin, ja si ke ngel. Ku e ke të dashurin që kishe fantazi s*ksuale. I ke më ato?

Antonela: Po i kam. I ke ti? Blerimi: Ku i ke ata që thurje plane?

Antonela: Ky vetëm më sul mon se nuk ka argument. Blerimi: Atëherë ndryshoji emrat. Ndoshta kam ardhur për të gjetur një vajzë të mirë, por më mirë do ishte të gjeja një shok të mirë se një vajzë mas htruese.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *