Mos u kruaj shumë shpirt se hapa arkivat/ Melisa dhe Andi flliqin njëri-tjetrin publikisht

Mes Andit dhe Melisës ka p lasur “l ufta” në rrjete sociale. Ata kanë publikuar video qesharake të njëri-tjetrit, deri kur Andi më në fund është dorëzuar.

E para që ka nisur “lu ftën” është Melisa. Ajo ka publikuar në Instastory një video që nuk i ka pëlqyer partnerit dhe ai ia ka kthyer në të njëjtën monedhë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *