Nuk kanë fund skandalet në Përputhen/ Aristela bën sikur do Princin por një burrë e thotë hapur: Ajo është nusja ime

Ish konkurrenti i Për’Puthen, Kristiani ka ngjallur shumë dyshime për çiftin Princi-Aristela.

Me anë të komenteve në rrjete sociale, ai është shprehur: “Aristela është nusja ime! Kot lodhesh Princi.”

Ndërsa Princi ka zbuluar se këtë koment e ka bërë edhe tek faqja zyrtare e Për’puthen kur ishte debati mes tij dhe Aristelës dhe ai i është përgjigjur “Po, Kristi, po”. Pas kësaj, Princi tha se sido që të shkojnë gjërat mes tij dhe Aristelës, ai do të ketë respekt të madh për të.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *