Jasmina shfaqet e ‘zjarrt’ nga vetura

Më herët postoi një video duke vallëzuar me mbishkrimin se po i thonë të vuaj ndërsa asaj nuk i intereson.

Sigurisht ky mbishkrim ishte për Andin pas lidhje e tyre nuk shkoi mirë, dhe secili mori rrugën e vet.

Ndërsa tani, Jasmina postoi një video pr.ovokuese nga vetura.

Pasi po vazhdon me ushtrime në palestër sigurisht që tregoi edhe barkun e formësuar./InfoKosova/

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *