Të vërtetat që mund të mos i dini për tabletën kundër shtatzënisë

Nëse je një nga zonjat që ke zgjedhur si metodë kontraceptive pilulën apo edhe nëse ke vendosur të zgjedhësh këtë mënyrë në vazhdim, duhet të dish 13 të vërtetat pozitive dhe negative të tyre.

Vaginë më të thatë

Gjoks më të varur për të paktën 18 muajt e parë

Përzierje, sidomos nëse pilulën e merrni në mëngjes

Dhimbje të shtuara gjatë ciklit menstrual

Dhimbje koke

Shanse më të ulëta për t`u prekur nga kanceri i mitrës, rreth 50% më pak

Më pak ngërçe

Lëkurë me shkëlqim

Oreks i shtuar

Lëkundje hormonale

Rrezik i shtuar për mpiksje gjaku

Më pak dhimbje gjatë seksit

Mbi të gjitha, mbrojtje nga një shtatzëni e paplanifikuar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *