I thonë se është e keqe dhe si burrë, ky është reagimi i Sarës

Sara Hoxha hapi një pyetësor në instagram për tu përgjigjur në pyetjet e përcjellësve.

Mirëpo dikush nuk pyeti por e komentoi Sarën duke e ofenduar.

”Sa e keqe je o Zot si burrë” ishte komenti që i erdhi.

Mirëpo Sara iu përgjigj me shumë qetësi duke i thëne se ”Ai që shan, shan veten”./InfoKosova/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *