Sindi iku nga Përputhen/ Geljani e flliq fare: Donte të dilte cift me mua, donte dhe të më puthte po…

Antonela dhe Geljani kanë iro nizuar veprimet e Sindit dhe deklaratat e saj. Geljani zbuloi se Sindi i ka kërkuar që të dalin çift nga programi, por ai kishte zgjedhur që të mos e tregonte këtë gjë. Të dy filluan të reagonin me tone tallëse për “rr ëmbimin e puthjes”.

Antonela: Pse u mundove të më puthësh? Geljani: Larg qoftë o Zot.

Antonela: Pse u mundove me më puth si Sindin?

Geljani: Kë moj? O Zot i madh. Antonela: Ti u mundove të më puthje mua.

Geljani: Ti u mundove të dilje çift me mua, por unë jam djalë i mirë dhe nuk e tregova këtë gjë.

Antonela: Dekl aratë e fortë. Geljani: Kishte ardhur momenti ta bëja këtë deklaratë. Kemi qenë prapa kuintave, para se të bënim takimin e parë dhe tha, do të doja të kishim dalë cift. Antonela: S’ka me kë të dalë…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *