Anxhela Peristeri bëri shqiponjën me duar, por serbët se pritën mirë/ Reagon Ardit Gjebrea

Këtë vit Shqipërinë në “Eurovision” do ta përfaqësojë këngëtarja Anxhela Peristeri me këngën “K arma”. Në një prej paraqitjeve të saj, Anxhela ka bërë shqiponjën dykrenare si simbol i vendit tonë. Ky reagim i këngëtares shqiptare, ka sjellë reagime nga serbët, të cilët i dedikuan një artikull dhe sipas “Novosti-t”, ky veprim u cilësua si prov okim.

“Skandal në Eurovision: Simboli i Shqipërisë së madhe, një provokim i turpshëm para gazetarëve”, ishte titulli i medias serbe.

Mirëpo, ndaj këtij artikulli ka reaguar i revoltuar edhe moderatori, Ardit Gjebrea duke i konsideruar si të sëmurë mendorë.

Ai ka publikuar si foto artikullin në story-n e tij në Instagram dhe ka shkruar: “Përfundimisht, këta janë të sëmurë mend orë”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *