Aristela i tha jo dhe doli e vetmte nga ”Për’puthen”, reagon Princi: Më ka lëndüar shumë, s’prisja të….

Dje ishte puntata e fundit për “Për’Puthen” rinore, ku do të merren përgjigjet përfundimtare për të gjitha ato ngjarje që kanë mbetur ende p ezull!

Aristela vendosi të dalë e vetme nga emisioni dhe nuk arriti ‘të përputhet’ me Princin, edhe pse sipas saj ka një pëlqim për të por jo ndjenja të f orta!

Princi u shpreh në studio se Aristela e kishte lën duar shumë pas situatave që u krijuan mes atyre të dyve dhe Blerimit, teksa Aristela tha se kishte pasiguri ndaj tij dhe fakti që Princi nuk u përfshi për ti dalë në krahë ndikoi shumë tej ajo.

Princi: Herën e fundit nuk kam folur për shumë arsye, primarja ka qenë që në një farë mënyrë ndihesha shumë i lë nduar nga Aristela dhe thjesht doja që të mbyllej si çështje, po përsëritej e njëjta skenë. Të mbyllej ajo temë diskutimi, sepse Aristela godiste te e njëjta situata, edhe më lën doi shumë.

Aristela: Kisha pasiguri, pastaj situata që ndodhi më ka ndikuar fakti që Princi nuk u përfshi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *