Aristela nuk paska pranuar të dalë çidt me Princin/ Ja si i tha jo: Kam pëlqim, por duhen…

Dje ishte puntata e fundit për “Për’Puthen” rinore, ku do të merren përgjigjet përfundimtare për të gjitha ato ngjarje që kanë mbetur ende pe zull!

E mesa duket përgjigja e parë ka ardhur… nga Aristela! Edhe pse Princi ishte deklaruar për Aristelën prej kohësh, kjo e fundit ka vendosur të dalë e vetme nga “Përputhen”!

Kjo ishte përballja e fundit mes Aristelës dhe Princit. Aristela: Kanë ndodhur disa gjëra, pengesa ndoshta. Edhe mund të jem nxituar, do doja të kërkoja ty ndjesë dhe Blerimit. Kam menduar në fillim që nuk do kishim kështu stre sesh.

Princi: Filluam aq bukur. Ishte shumë e bukur për të qenë e vërtetë. Të besoj që je ndikuar, sepse pëlqej atë Aristelën që është e matur, e zgjuar dhe me vjen keq që u ndikuam të dy nga disa situata. Më vjen mirë që në fund fare jemi duke i qeshur njëri tjetrit. Personalisht nuk e ndjej më këtë stuhinë. Do doja të bënim një pauzë.

Aristela: Ne kemi bërë pauzë! Princi: Ndoshta do na bëjë mirë mos ta shikojmë njëri tjetrin për një farë kohe dhe kjo do na tregojë sa do pëlqejmë njëri tjetrin.

Aristela: Unë e kam pëlqimin për ty, por ndoshta situata që kanë ndodhur të më bëjnë mua të mendoj se jam nxituar pak. Kam pëlqimin po s’kam ndjenjat e forta. Do ketë një dritare të hapur për Princin, por nuk kam ato ndjenjat e forta. Do dalim vetëm nga programi!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *