E bija iku me lot në sy për Mevlanin/ Nëna e Antonelës degjeneron Arjan Konomin: Ai të tregohet i drejtë

Një ditë më parë, Antonela doli nga “Për’puthen” vetëm dhe duke qarë, duke theksuar se Mevlani ishte p engu i saj më i madh. Pas largimit, ka reaguar nëna e Antonelës në Instagram Story.

Në një shkrim të gjatë, ajo i su let Arjan Konomit, duke i treguar atij se është shumë e zhgë njyer nga ai.

Ajo kërkon nga Arjani që të jetë korrekt. Kujtojmë se kur nëna e Antonelës shkoi në “Përputhen” e mbushi me lëvdata Arjanin, por “marrëdhënia” e tyre u pë rça.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *