Plak plak po e ka… Xhusepe i ndez llambën e kuqe Lulit: Unë s’rri dot pa

Më në fund Luli dhe Giuseppe zhvilluan një takim jashtë. Në këtë pjesë të “Përputhen +40” u dha takimi i tyre romantik.

Luljeta: “Unë për s*ksin nuk flas, po të duash flit ti”. Giuseppe: “Unë nuk rri dot gjatë pa bërë s*ks, më shumë se një javë jo, se kemi shoqe e kështu dhe takohemi”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *