Tuna u bë nënë për herë të dytë me djalë/ Por nuk lë rehat burrin me fjalët, mos janë ndarë?

Pak ditë më parë Tuna dhe Patrisi u bënë prindër për herë të dytë e lajmin e dha vetë këngëtarja, e cila për 9 muaj e mbajti të fshehtë shtatzëninë.

Përpara se të mësohej ky lajm, në media është përfolur shumë për një krisje të marrëdhënies mes Tunës e Patrisit.

Madje sot Tuna i është rikthyer postimeve thu mbuese, që sërish po thuhet se i drejtohen Patrisit.

“Nëse doni një përgjigje të vëretë nga një n arcist, pyetini se çfarë i kanë bërë ish-at, pastaj dëgjoni me kujdes, ata po përshkruajnë në fakt veten e tyre”, shkruan Tuna.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *