Bora Zemani e la të dashurin dhe ka nisur diçka me Arjan Konomin? Ai habit me fjalët:

Ditën e sotme, Arjani ka publikuar në rrjete sociale një foto krah Borës.

Ai i ka shprehur dashurinë në një formë epike, duke shkaktuar mjaft të qeshura te ndjekësit e tij. “Si nga Vlora që jemi, besoj e di si e shprehim dashurinë e madhe: Të dua moj qene”, ka shkruar opinionisti.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *