Hajde-hajde! Luli nga Fieri 65 vjeçe habit me përgjigjen kur i thonë se sa muaj ka pa bërë…

Më në fund Luli dhe Giuseppe zhvilluan një takim jashtë. Në këtë pjesë të “Përputhen +40” u dha takimi i tyre romantik.

Nuk munguan as pyetjet me spec nga Giuseppe. Giuseppet: “Sa kohë ke pa bërë s*ks ti Luljeta?”

Luljeta: “Unë për s*ksin nuk flas, po të duash flit ti”

Giuseppe: “Unë nuk rri dot gjatë pa bërë s*ks, më shumë se një javë jo, se kemi shoqe e kështu dhe takohemi”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *