Luli e Përputhen bëhet gati për ta bërë në krevat/ Ja c’u bë mes saj dhe plakut italian

Pas takimit jashtë studios dhe temave in time për jetën personale, Giuseppe dhe Luljeta kërcyen nën ritmet e këngës italiane në “Për’Puthen +40”.

Një takim si asnjëherë tjetër më parë në program, ku të dy e shijuan pafund duke sjellë një energji pozitive si për konkurrentët edhe për publikun.

Konkurrenti italian shprehu pëlqimin e tij që në ditën e parë për Luljetën, ndërsa nuk dihet nëse marrëdhënia e tyre do të avancojë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *