Shtypjen e gjakut mund ta ulni me këtë ushqim

Si të ulni shtypjen e gjakut me vetëm këtë ushqim

Një proteinë specifike në spirulinë relaksoi arteriet në kafshë laboratorike.

Spirulina përdoret gjerësisht për një mori gjendjesh shëndetësore duke përfshirë humbjen e peshës, ethet dhe diabeti.

Por ka prova të kufizuara shkencore për efektet pozitive të algave, të cilat ekspertët po hetojnë ende.

Hulumtimi i fundit, megjithatë, tregon potencialin e përbërësit për të luftuar efektin e hipertensionit, i njohur si shtypje të gjakut.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *