Asnjëherë mos ua pastroni fëmijëve fytyrën me faculeta të lagura

Letrat higjienike janë shumë praktikë për përdorim.

Sidomos për të fshirë rrëmujat e bëra nga fëmijët.

Mirëpo, reaksioni i kemikaleve të tyre në lëkurën e fëmijëve mund të ketë pasoja fatale.

Ka pasur shumë raste kur në lëkurën e fëmijëve është paraqitur alergji dhe kruarje, gjë që shumë kompani të prodhimit i tërhoqën ato nga tregu pavarësisht faktit se në to shkruan se janë për foshnje.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *