Eli Fara flet për takimin e rrallë me Adem Jasharin: Ai m’u afrua, më tha i kam qejf këngët e tua dhe i këndova….

Këngëtarja Eli Fara ka treguar për takimin që ka pasur me he roin e l uf tës së Kosovës, Adem Jasharin.

Ajo tha se i ka kërkuar që t’i kën dojë eleg jinë për ish-diktatorin Enver Hoxha. “Kur kam shkuar në ’96 për herë të parë në Amerikë më ka ndodhur diçka. Ishim me kontrata pune do këndoja në një restorant dhe më thanë se sot ka ardhur një adhurues i fl ak të i joti.

Më thanë se quhej Jashar dhe ishte në tavolinë të parë. Më thotë mua dua të dëgjoj e legjinë e Enver Hoxhës dhe e kam kënduar në ‘85 menjëherë pas v de kjes dhe ka qenë një këngë shumë e bukur. Më tregojnë se Jashari ka qenë në b urg për kohën, sistemin e ko munizmit dhe them ‘Jashari ka qenë në b
urg dhe kërkon ele gjinë e Enver Hoxhës?”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *