E pranoi më në fund, Shqipja bën deklaratën: Po, unë jam në një njohje

Ish-konkurrentë të “Për’puthen” u rikthyen sërish në studio pas disa muajsh.

Të parët që u rikthyen sërish në program për të diskutuar në lidhje me çështjet që kanë lënë pezull ishin Tea, Shqipja, Ana Kauri, Fationi, Arbri dhe Arjoni.

Sigurisht, ata u pyetën lidhur me jetën e tyre personale dhe deshi, s’deshi, Shqipja la të kuptohet se dikush i ka vj edhur zemrën. Me siklet të madh, ajo pranoi se është në njohje e sipër me një djalë dhe është drejt rrugës së dashurisë.

Bora: Vazhdon të jesh single apo…?

Shqipja: Uaa ça sikleti!

Tea: Po thuaj po ose jo, s’ka nevojë të tregosh emra.

Shqipja: Jam në një njohje

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *