Fansi kap këtë detaj në foto dhe e tall, Bora Zemani i kthehet kështu!

Bora Zemani, një emër tepër i lakuar në mediat rozë kohët e fundit, kjo për shkak se ndodhet në moderimin e një programi që po sjell shumë polemika në rrjet.

Moderatorja së fundmi ka postuar një foto para festës së përfundmit të programit dhe shkruan: “Qetësia pas furtunës”.

Mirëpo një nga ndjekësit e saj ka vënë re një detaj; Bora është fotografuar me taka në rërë “një paragjykim” që shumë persona e bëjnë hera-herës, me apo pa të drejtë këtë nuk duam ta themi ne.

Por çfarë përgjigje ka marrë nga Bora, fansi?

“Nuk isha për plazh, dola sa për foto”, i kthehet Bora pasi me siguri ishte në djeni që këto komente do i vinin dhe më mirë iu parapriu./party

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *