Luli tregon çmimet e reklamave: ‘Story’ (200), ‘profil’ (500)’ nuk mundeni mem shfrytëzu për

Fytyrat publike me anë të rrjeteve sociale kanë arritur të kenë ndjekës të shumtë.

E gjithë kjo punë i‘u ka bërë ‘hajër’ ku për reklamime në story dhe profile po paguhen mjaftueshëm.

Edhe konkurrenti i “It’s my Love” Luli përmes një publikimi në Instastory tregoi se sa paguhet për reklama.

‘Story 200 euro, Profil 500 euro” shkroi ai në mbishkrimin e imazhi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *