Nxori foton në krevat me Anën, Arjoni habit me deklaratën

Disa muaj më parë Arjoni u përjashtua nga Përputhen, pasi publikoi një foto me Anën në krevat.

Ditën e sotme ai ishte sërish pjesë e programit, ku tha troç që nuk është penduar për veprimin e tij.

“Jo.

Nuk jam penduar”, tha Arjoni.

“Çdo gjë që kam kaluar dhe me femra të tjera më përpara, sot nëse do i takoja rrugës do i puthja në dy faqet dhe ku di unë, do i uroja gjitha të mirat.

Unë nuk jam njeri që mbaj inate me njerëzit”, shtoi ai.

“Disa persona e kërkojnë.

Nuk e meritojnë.

Ky ka qenë mësim, sepse ka shumë femra që kanë atë lloj karakteri”, tha Arjoni.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *