Sara e Ledrit xheloze në Morenën?

Ledri ka sjell videoklipin e këngës së re dhe protagoniste në këtë projekt është Morena Taraku.

Zgjedhja e Ledrit ka qenë sa befasuese aq edhe bombastike dhe sigurisht që nuk ka kaluar pa marrë vëmendje.

Videoklipi i këngës “Don Mo” është xhiruar në Dubai dhe më shumë se vetë kënga ka marrë vëmendje Morena dhe stili i saj prej se.ks bombe.

Në postimet para publikimit të videoklipit, Ledri nuk i ka kursyer komplimentet për Morenen.

Sara, xheloze, apo di mirë ta ndajë anën profesionale nga ajo private?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *