Nuk do ta besoni sa heret zgjohet Learta Jakupi

Duket se Learta qenka mjaft e hershme.

Përmes një video doke vozitur në mëngjes ajo tregoi se zgjohet herët, shkruan InfoKosova.

Ajo e tregoi edhe orën gjatë kohës kur e bëri videon dhe ishte 05:42.

Ndërsa më vonë ajo postoi edhe disa foto nga natyra ku duket se kishte dal për sport./InfoKosova/

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *