Del video e sherrit të madh që ka bërë Atdheu me Shqipen/ Atij i iku truri fare: I hodhi karrigen dhe e shau të q…

Pak kohë më parë Antonela bDelri një akuzë të rëndë ndaj Atdheut, duke thënë se ai i kishte gj uajtur me karrige Shqipes gjatë një de bati. Kjo deklaratë u pohua më pas dhe nga kjo e fundit, e cila tha se sh erri mes tyre kishte ndodhur në prapaskenat e “Përputhen Prime”.

Sot në studion e programit u transmetuan pamjet e ngjarjes në fjalë. Atdheu i revoltuar ka he dhur karrigen në drejtim të Shqipes, si dhe ka shp ërthyer në of endime.

Kujtojmë se aktualisht dyshja i kanë rregulluar raportet mes tyre.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *