Prindërit që nuk i martojnë fëmijët 18-vjec në këtë vend do marrin gjoba/ Ja sa do paguajnë: Të ik mendja kur e dëgjon

Një politikan pakistanez ka paraqitur së fundmi njNë projektligj që do ta bënte martesën të detyrueshme për personat e moshës 18 vjeç dhe të ketë gjo ba për prindërit që nuk binden.

Syed Abdul Rasheed, një kandidat i aleancës politike të ekstremit të djathtë, propozoi ligjin në Asamblenë Provinciale Sindh të Mërkurën.

Projekt-ligji, i quajtur Akti i Martesës së Detyrueshme të Sindh, 2021, rekomandon g joba prej 7 dollarësh, për prindërit që nuk arrijnë të martojnë fëmijët e tyre deri në moshën 18 vjeç. Nëse një martesë vonohet pas kësaj moshe, prindërit do të detyrohen të japin një arsye të justifikuar për vonesën.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *