Video/ Vajza nga Ukraina këndon shqip në The voice Greece: Juria mbetet pa fjalë; Ja si reaguan

Një konkurente nga Ukraina ka mahnitur jurinë e ‘The Voice of Greece’ me performancën e saj. Angelina Statyeva konkurroi me këngën shqiptare ‘Lule, lule’ dhe i mahniti anëtarët e jurisë.

“Angelina ti vjen nga Ukraina, por flet shqip?”, e pyeti një anëtar i jurisë.

Por konkurrentja u shpreh se nuk dinte as shqip as greqisht.

Megjithatë të kënduarit në shqip e ndihmoi shumë ukrainasen për të mahnitur anëtarët e jurisë.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *