Arjanit dhe Mevlanit nuk u ndahet shpirti nga njëri-tjetri/ Ja cfarë kanë bërë tani…

Mevlan Shaba ka publikuar në Instagramin e tij një foto me Arjan Konomi, opinionistin e “Përputhen”. Të dy ata kohët e fundit kanë krijuar shoqëri bashkë ku Arjani u bë edhe pjesë e një videoklipi të Mevlani.

Po ashtu edhe në emision është parë respekti që të dy gëzojnë për njëri- tjetrin. Si duket, ky respekt është kthyer në shoqëri dhe gjejnë kohë për njëri- tjetrin edhe jashtë.Mevlani dhe Arjani nuk “ndahen” nga njëri- tjetri edhe pas

Në foton e postuar, Mevlani ka shkruar: “Arjani thotë më mirë një mik sesa një thesar, por nuk po më bind”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *