Blerona nuk e ndal këtë veprim kur është në veturë

Blerona Zeqiri është një ndër emrat më të përmendur në mediat rozë.

Duke qenë një femër me stil të veçantë, gjithmonë perfekte dhe e veçantë, shkruan “Kosovarja”.

Në shumë raste e dëshmon që është vozitëse e mirë, e që është e zonja në shumë aspekte.

Por, asnjëherë nuk mungon opsioni që ajo të shkrep imazhe kur është në veturë.

Duket bukur, apo?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *