Doli fjala që Ledjana kishte shkuar te burri në Belgjikë/ Ajo flet e prekur: Mos më ul mua për…

Në puntatën e djeshme të “Përputhen”, Mevlani bëri të ditur se është ndarë nga Ledjana. Ish-konkurrenti tha se ajo e ka bll okuar nga çdo rrjet social, pas disa fotove me Antonelën në festën e “Përputhen”.

“Sjellja e asaj nuk më ka pëlqyer aspak. Ka qenë ajo mbrëmja që kemi pasur te Fafa, që kemi qenë të gjithë, pas atyre story-ve qTha kemi bërë bashkë me Antonelën, kanë qenë dhe shumë personazhe të tjerë që kemi bërë video e foto. Ajo nuk ishte prezente, por prapë unë e rikujtova duke vendosur këngën e saj dhe duke e kënduar. Nuk është fundi i botës tani se Antonela vjen afër meje, këndon afër meje dhe kërcen afër meje. Nuk besoj se është një pe ngesë e madhe.

Më ka bërë bl lok në të gjitha anët, kështu që kjo nuk është xhelozi, por është inat. Ajo nuk më ka marrë as në celular para festës për të pyetur a do vish apo jo. Unë me Antonelën nuk jam h asmëri dhe nuk mund të sillem me arrogancë ndaj Antonelës dhe ti them largohu se të ka inat Ledjana”, u shpreh Mevlani.

Deklarata e tij nuk është pritur aspak mirë nga Ledjana. Ajo ka reaguar me anë të disa postimeve në rrjete sociale, ku mes të tjerash ka shkruar se nuk e kanë ftuar për t’u sqaruar në program.

“Nuk ngrihet asnjëherë imazhi yt duke ulur imazhin e tjetrit, aq më pak duke u vik timi zuar. Kjo është drejtësia juaj, që flisni në emision për mua dhe unë që duhet të isha prezent për t’i sqaruar gjërat nuk më fton njeri.

E nëse unë paskam shkuar për famë dhe jam shtirur, pyes veten po të tjerët për çfarë? Për klikime këngësh? Me cilin shpirt e shkruajte këngën time se e vërteta është ndryshe…”, ka shkruar ajo.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *