Ja çfarë bën hoteleve Nora Istrefi

Këngëtarja e shumë hiteve, Nora Istrefi, është nga ata emra të dëshmuar që nuk e ndal kurrë aktivitetin muzikor.

Nora, qysh se është paraqitur për herë të parë në skenë, më nuk ka pauzuar dhe çdo paraqitje e ka pasur të suksesshme.

E tillë mbetet edhe sot këngëtarja, e cila befason me projekte, por edhe me stil e linja trupore.

Nora nuk i kursen pozat, madje i pëlqen shumë të fotografohet nëpër hotele./kosovarja

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *