Nuk gjeti dot nuse në Përputhen/ Princi thotë gjithë të zezat: Aty njoha llumin dhe…

Para pak ditësh, Princi u largua i vetëm nga “Përputhen”, ngase Aristela nuk pranoi të dilte çift me të nga ky program.

Ai thotë se brenda u njoh me llumin e me thëngjilla, por nuk thekson se kujt ia drejton këto fjalë.

“Aty brenda u njoha me llumin e me thëngjilla. Fatmirësisht llumin e njoha më herët, thëngjillat pak më vonë, prandaj mos pyesni më pse i dhash fund e dola single”, shkruan ai.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *