Video/ Olsës së Përputhen i del nami fare: Ka futur një gjë mes shalëve dhe…

Ditë më parë për të falenderuar konkurrentët e ‘Përputhen’ autorja e këtij programi Olsa Muhameti mbajti një fjalim falenderues.

Por ajo që tërhoqi vëmëndje gjatë këtij fjalimi ishte gjesti që ajo bëri. Në video që tashmë është bërë virale Olsa shihet duke futur telefonin mes këmbëve ndërkohë që mbante fjalimin.

Kjo video ka bërë xhiro në rrjet dhe mund te themi se ka qene moment mjaft i si kletshem.

 

http://shendeti.lajme-javore.com/wp-content/uploads/2021/05/GD34osJUQgz5I1oaTzYe_28_4f1c0d2d2b64316a0d237eb1e329ce2f_video_240p_converted.mp4?_=1

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *